Bygga nytt

Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet projekt, vi hjälper er med det mesta inom nyproduktion. Allt från en husdröm som skall förverkligas, till en bod för förvaring av trädgårdsredskap?

Vi bygger så mycket som möjligt inomhus i vårt uppvärmda snickeri, vilket ger kortare byggtider på plats och full kontroll på fukt och andra osäkerhetsfaktorer som finns när man bygger utomhus under lång tid.

Har ni egna idéer? Vi kan tillhandahålla skisser, ritningar, tekniska beräkningar, visualiseringar och bygglovsansökningar.

Renovera

Har ni köpt ett gammalt hus som behöver renoveras, eller vill göra om efter en lång tids boende?

Vi kommer gärna med förslag och tips för att förbättra ert boende och höja trivseln hemma.

Installera

En eldstad, kamin, eller murad spis ger inte bara stor trivsel utan kan vara ett bra komplement till uppvärmningen i huset under kalla dagar.

Finns det ingen skorsten installerar vi en säker och godkänd rökkanal på lämplig plats. Vi ordnar även anmälan och kontrollplan för installationen om så önskas.

Planeringsarbeten

Planeringen inför ett bygge, stort som litet, är mycket viktigt. Att veta hur man skall gå tillväga innan arbetena påbörjas, minskar riskerna för oväntade överraskningar eller att resultatet inte blir som det var tänkt.

Vi ordnar allt från enkla skisser till ritningar, fullständiga konstruktionsberäkningar och visualiseringar av tänkta projekt.

Småhus

Vi bygger stugor och bodar efter egna idéer eller era önskemål. Tillverkningen sker inomhus och sedan levererar vi, lyfter och monterar hos er.

Vi ordnar grundläggningen med förgjutna betongsocklar eller plintar som lyfts på plats med vår kranlastbil. Detta minimerar sönderkörda gräsmattor och går snabbt och smidigt.

Betongkonstruktioner

Betongkonstruktioner är hållbara lösningar inom många områden. Vi tillverkar formar och gjuter efter era behov, och transporterar sen och lyfter på plats, eller gjuter där det är lämpligt.

Finsnickerier

I vårt finsnickeri tillverkar vi platsbyggda speciallösningar för just er. Nytillverkning av listverk efter specialmått, trappor, fönster, dörrar, möbler mm.

Övrigt

Med vår lastbil med kran kan vi transportera, lyfta och montera husdelar som vi byggt inomhus, på plats hos er.
Det betyder kortare byggtider utomhus med minimering av fukt och "byggoreda".

Har ni något som ni vill ha byggt eller konstruerat, så är vi öppna för det mesta. Att bygga nya och inte så vanliga saker är en mycket rolig utmaning!